vrijdag 3 april 2015

Braver & stronger

Vandaag maar een korte update, want zoveel nieuws is er niet te vertellen. Deze chemo hakt er toch nog meer in dan de vorige. Mam d'r wenkbrauwen zijn inmiddels ook eng dun geworden en haar wimpers verlaten ook zo langzaamaan het pand. Nu het einde van de chemo in zicht is, had ik graag iets positievers willen melden. Helaas is het nu gewoon dikke vette prut.

Mam is weer heel moe en ook haar smaak is weer weg. Het is dus hetzelfde riedeltje als vorige keer. Beginnen jullie het al zat te worden ;-)? Haar lichaam kan alleen steeds minder goed herstellen, dus alles duurt langer en gaat moeizamer. Natuurlijk slaat mam zich er wel doorheen (ze moet wel), maar soms is de puf gewoon even helemaal weg. 

Het is lastig nu ik er niet in real life bij kan zijn. We hebben veel contact via skype, maar digitale knuffels zijn toch anders. Gelukkig zorgen onze vakantie verhalen ook voor afleiding en dat is natuurlijk van harte welkom. We gaan er gewoon voor dat het na de paasdagen weer beter gaat. Ook volgende week komt de update nog vanuit Canada. Daarna komen wij weer richting Nederland. Zorgen jullie ondertussen goed voor mijn mamsje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten