zaterdag 7 maart 2015

Lichtpuntjes

Potverdorie is er alweer een week voorbij. De dagen gaan soms zo snel. Voor ik het weet is het alweer tijd voor een nieuwe blog. Ik vind het fijn om jullie op deze manier op de hoogte te houden. Deze week had mam chemo nummer 4 en dit was een andere dan de afgelopen drie chemo's. Eentje die korter duurde (winning), minder lang radioactieve straling (winning) en iets minder ziek (winning). 


Dinsdag moest mam zich om 11 uur melden. De dag ervoor waren haar bloedwaarden gecheckt en gelukkig was er niets mis mee. Alles gaat nog volgens plan. Vlak na binnenkomst werd mams gewogen. Ze was iets afgevallen (nul komma nog wat), dus dat was al lichtpuntje 1. Daarna werd het infuus aangesloten en het eerste zakje kon beginnen met druppelen. Door de weggehaalde lymfeklieren in haar oksel mag mam nog maar in 1 arm geprikt worden. Elke keer wordt dit een beetje lastiger, omdat haar arm steeds meer op een speldenkussen begint te lijken. Het was dus wel even tanden op elkaar.
Rond de klok van kwart voor 2 mochten we weer naar huis. Al snel voelde mam zich licht in haar hoofd, maar meer (nog) niet. Thuis aangekomen hebben we lekker rustig aangedaan. Gezellig nog met zijn drietjes gegeten en gekletst, ook een lichtpuntje. De rest van de dagen voelde mam zich niet lekker, maar het was/is allemaal niet zo slecht als eerst. Met dit in ons hoofd en met nog maar 2 chemo's voor de boeg, gaan wij met opgeheven hoofd het weekend in! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten