vrijdag 9 januari 2015

Het zijn de kleine dingen

Deze week hou ik het kort, omdat er gewoonweg (yes) niet zo veel te melden is. Zoals voorspelt ging het na ruim 6 dagen eindelijk wat beter. Niet meteen van yes-dansen-op-tafel-en-wijntjes-drinken, maar er is weer koffie gedronken :).

Elke dag gaat het ietsje beter, maar mam blijft wel een vervelend gevoel houden in haar mond. Dat is natuurlijk wel super naar. De kamille thee is dus niet aan te slepen hier, want dat schijnt als enige een beetje te helpen. 

Aanstaande maandag gaat moeders naar een workshop van Look God, Feel Better. Daar gaat ze voor het eerst lotgenoten ontmoeten, praten over de ziekte en advies krijgen over je uiterlijk tijdens de ziekte. Hopelijk zal het komende week steeds weer wat beter gaan, zodat de chemo even (een piepklein) beetje naar de achtergrond schuift.

Als laatste wil ik jullie onderstaande quote mee geven, omdat er elke dag momenten zijn die fijn/bijzonder/dierbaar/speciaal zijn. Geniet van de kleine dingen. Het leven hoeft niet altijd groots en meeslepend zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten